Τριλοβίτες

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

8.3

Κριτικές

3

Συγγραφέας Pancake d'J. Breece
Εκδόσεις Μεταίχμιο
ISBN 9786180301694
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 3
ID #14378 | ημερομηνία: 2020-07-10
Sideris Nt | 217 κριτικές

Σκληρά και εξαιρετικά διηγήματα.

Οι ιστορίες του Pancake δεν είναι ευχάριστες. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι τραχείς, σκληρές, στα όρια του ανεκτού πολλές φορές, αλλά γοητεύουν με την αυθεντικότητα τους, την βαθιά ρεαλιστική ματιά και την λιτή μα ουσιαστική γλώσσα που είναι γραμμένες.

ID #13430 | ημερομηνία: 2020-07-10
Βασίλης Μόσχος | 223 κριτικές

Ένα άγνωστο διαμάντι

Το μοναδικό έργο του πρόωρα εκλιπόντα Πάνκεικ είναι, κυριολεκτικά, ένα άγνωστο διαμάντι, που βεν έλαβε ακόμη την θέση που του ταιριάζει στο παγκόσμιο λογοτεχνικό στερέωμα. Η ανθρωπότητα στερήθηκε ένα τεράστιο, μα και βασανισμένο, ταλέντο με σπάνια ευαισθησία απέναντι στον απλό άνθρωπο και τον καθημερινό του αγώνα για ζωή κι αξιοπρέπεια.

ID #9374 | ημερομηνία: 2020-07-06
Lygeri Simeionopoulou | 236 κριτικές

Τριλοβίτες

Τι ωραίο βιβλίο.. Τι καταθλιπτικό βιβλίο... Μετά από αυτό καταλαβαίνω γιατί αυτοκτόνησε ο συγγραφέας! Αν η ψυχή του κουβαλούσε τόση απογοήτευση και θλίψη, δεν είναι παράξενο που αποφάσισε να εγκαταλείψει το πλοίο... Μη παρεξηγήσετε, είναι ένα εξαιρετικά καλογραμμένο και ενδιαφέρον βιβλίο.. Έχει την ποιότητα του παλιού ελληνικού ασπρόμαυρου κινηματογράφου κι ας μιλάει για τη Δυτική Βιρτζίνια. Βγάζει νοσταλγία, και κάποια από τα διηγήματα μπορεί να θυμίσουν ιστορίες παλαιότερων γενιών.. Ωστόσο, η μοίρα των ηρώων πολλές φορές φαίνεται προδεδικασμένη, χωρίς διαφυγή απο τη ζωή που τους επιφυλάσσει ο τόπος εκεί.. Αν σε κάποιον αρέσουν οι συλλογές διηγημάτων, οι Τριλοβίτες είναι μια καλή επιλογή!

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία