Η παγωμένη πριγκίπισσα (Μεταίχμιο pocket)
Συνολική βαθμολογία (1-10):
8.6
Κριτικές
11
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Κριτικές βιβλίου: 11
ID #83722 | ημερομηνία: 2024-06-28
Μαρια Μανασή | 306 κριτικές
Camilla Lackberg
H Camilla ειναι καταπληκτικη στην αστυνομικη λογοτεχνια. Ολα τα βιβλια της σειρας με την ερικα και τον πατρικ εξελίσσουν μια ιστορια με τόσο ωραιο τρόπο, που νιώθεις σαν να βλεπεις σειρα και ανυπομονεις για το επομενο επεισόδιο!!! Εξαιρετικά καλογραμμένο. Από τα πιο ενδιαφέροντα βιβλία που έχω διαβάσει. Οι χαρακτήρες δένουν αρμονικά. Καλη πλοκη, μη αναμενομενο τελος, κραταει το ενδιαφερον. Προσωπικα μου αρεσει που θιγει θεματα οπως η κακοποιηση των γυναικων και δειχνει μια αλλη η εικονα για την Σουηδια,που εγω δεν την ηξερα. Θα ηθελα να επισημανω οτι εχει γινει πολυ καλη μεταφραση. Πολύ καλό βιβλίο. Δεν σε κουράζει καθόλου, οι αναφορές γίνονται όπως πρέπει και όσο πρέπει, θα τολμούσα να την κατατάξω ισάξια με τον Νεσμπο.
ID #81193 | ημερομηνία: 2024-06-16
Παπαχρήστου (μη εγγεγραμμένος χρήστης) | 1 κριτικέςΗ παγωμένη πριγκίπισσα
Μυστηριώδης ,δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου,με αναπάντεχη πλοκή
ID #81063 | ημερομηνία: 2024-06-15
Έλενα Αρβανίτη (μη εγγεγραμμένος χρήστης) | 6 κριτικέςΠαγωμένη η πριγκίπισσα αλλά σίγουρα όχι το ενδιαφέρον....
Οι ήρωες είναι καλά δομημένο, ευχάριστοι χαρακτήρες και η προσωπική τους ιστορία ξετυλίγεται ευχάριστα παράλληλα με την υπόθεση. Εύκολη γραφή με ενδιαφέρον ειδικά αναφορικά με τις αναδρομές στο χρόνο. Η υπόθεση είναι ενδιαφέρουσα και καλά δοσμένη ώστε να σε κρατά σε ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Θα το συνιστούσα ως εύκολο ευχάριστο ανάγνωσμα

ID #50625 | ημερομηνία: 2021-04-12
Λαμπρινή Τζούμα | 373 κριτικές
Η παγωμένη πριγκίπισσα
Με αυτό το βιβλίο μου συστήθηκε η Camilla Läckberg , αφού ήταν το πρώτο της βιβλίο που διάβασα και την αγάπησα , περισσότερο από το Nesbo τολμώ να πω . Διάβασα όλη τη σειρά και φυσικά εκτός από την αστυνομική υπόθεση με ενδιέφερε και η εξέλιξη της ζωής της Ερίκα και του Πάτρικ .

ID #45593 | ημερομηνία: 2021-01-09
Κική Μπόγδανου | 140 κριτικές
Πρώτη επαφή
Η πρώτη μου επαφή με την συγγραφέα. Μου άρεσε πολύ καθώς βλέπουμε και τον έρωτα μεταξύ Πάτρικ και Ερίκας να ανθίζει!
ID #39288 | ημερομηνία: 2020-10-02
Μαρία Βασιλείου (μη εγγεγραμμένος χρήστης) | 2 κριτικέςΠολύ ωραιο!!
Πολύ ωραία πλοκή με ανατροπές!
ID #37026 | ημερομηνία: 2020-09-23
Nina | 322 κριτικές
Εξαιρετικό
Άλλη μία δυνατή ιστορία από μια υπερ-ταλαντούχα συγγραφέα.

ID #35337 | ημερομηνία: 2020-08-31
Κωνσταντίνα Χρυσικού | 1544 κριτικές
Μέτριο
Εξαιρετική συγγραφέας μα αυτό το βιβλίο δεν ήταν αντάξιο των προσδοκιών μου. Έχοντας διαβάσει αρκετά μυθιστορήματα της Lackberg περίμενα ενα καλύτερο τέλος. Η πλοκή είναι πολυ έξυπνη και καλογραμμένη, Με απογοητευσε το τέλος καθώς ο δολοφόνος δεν με έπεισε.

ID #34953 | ημερομηνία: 2020-08-30
Χρυσομερη Σοφια | 942 κριτικές
Η παγωμένη πριγκίπισσα
Το πρώτο βιβλίο της Lackberg που διάβασα και από τότε έχω διαβάσει όλα όσο έχει γράψει. Ενα αστυνομικό βιβλίο που σε καθηλώνει. Ανατρεπτικό μέχρι την τελευταία σελίδα
ID #23259 | ημερομηνία: 2020-07-16
ΜΑΡΙΑ ΛΥΣΣΑΙΟΥ | 18 κριτικές
Αστυνομική λογοτεχνία
Από πολλούς η Lackberg θεωρείται ο θηλυκός Jo Nesbo. Το συγκεκριμένο βιβλίο θεωρώ ότι δεν ήταν αντάξιο των προσδοκιών. Οι δύο πρωταγωνιστές μας είναι καλογραμμένοι και υπάρχει χημεία ανάμεσα τους και είναι στα θετικά του βιβλίου καθώς και ότι είναι ευκολοδιαβαστο. Το αρνητικό είναι ότι στο τέλος το άτομο που κρυβόταν πίσω από την δολοφονία δεν με έπεισε καθολου, λες και έψαχνε απλά ένα άτομο χωρίς να το έχει σκεφτεί διεξοδικά. Κατά τα άλλα τα πολλά θετικά του βιβλίου φτάνουν για να του δώσετε μια ευκαιρία. Τα επόμενα βιβλία της σειράς είναι ακόμα καλύτερα.
ID #2216 | ημερομηνία: 2020-06-05
Spyros Stavroulakis | 8 κριτικές