Το μυστικό της σαβάνας

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.2

Κριτικές

5

Συγγραφέας Trevisan Irena
Εκδόσεις Μεταίχμιο
ISBN 9786180318388
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 5
ID #28609 | ημερομηνία: 2020-07-31
Νίκη Λεβαντή | 57 κριτικές

-

Σύντομη και τρυφερή ιστορία που μπλέκεται μέσα σε μια όμορφη και ζωντανή εικονογράφηση. Ελκυστικό κείμενο που συνοδεύεται από ήχους ζώων και της φύσης. Διδάσκει πως το να είσαι διαφορετικός δεν είναι κακό. Η αξία του καθενός είναι μέσα του.

ID #20173 | ημερομηνία: 2020-07-14
Ιωάννα Γιώτα Αλεξοπούλου | 846 κριτικές

μαγεια !

Ένα μουσικό παραμύθι με μια γλυκιά ιστορία.. Ένα πουλάκι που προσπαθεί να πετάξει αλλά χρειάζεται κάποια βοήθεια απο τους φίλους του.. Ένα όμορφο ταξίδι με όμορφες μελωδίες για τους μικρούς μας φίλους..

ID #19699 | ημερομηνία: 2020-07-14
Christina Stefanopoulou | 890 κριτικές

Υπεροχο

Ένα υπεροχο παραμύθι με ήχους.

ID #4412 | ημερομηνία: 2020-06-16
Reading Fox Mom | 14 κριτικές

Ο μικρός ενθουσιάστηκε

Ένα πουλάκι δυσκολεύεται να μάθει να μάθει να πετάει, κι αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια των υπολοίπων ζώων της σαβάνας. Θα κατορθώσει να ακολουθήσει το ένστικτό του και να συναντήσει τα αδέρφια του στα ψηλά κλαδιά των δέντρων? Πολύ απλή και διασκεδαστική ιστορία που ο μικρός μου, μόλις 1.5 χρονού, την λάτρεψε. Συναντήσαμε και ακούσαμε τα ζωάκια που ήδη ξέραμε και αγαπούσαμε το λιοντάρι και τον ελέφαντα καθώς μάθαμε και καινούρια ζώα όπως ο αγριόχοιρος και το γκνου. Μιμηθήκαμε του ήχους των ζώων και χαλαρώσαμε μαζί με τους υπόλοιπους ήχους της άγριας φύσης. Πολύ όμορφη και γλυκιά εικονογράφηση που κίνησε αμέσως το ενδιαφέρον του μικρού, ακόμα και πριν ανακαλύψει τους ήχους. Βιβλίο που αξίζει σίγουρα να υπάρχει στην παιδική βιβλιοθήκη ενός σπιτιού. Σίγουρα θα αγοράσουμε και το άλλο βιβλίο της ίδιας σειράς 'Τα φώτα του δάσους'.

ID #4100 | ημερομηνία: 2020-06-13
Sonia Twinsmom | 38 κριτικές

Δίδαγμα

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό βιβλίο με ήχους που βοηθά το παιδί να αντιληφθεί την πραγματική του αξία κι όχι να αντιγράψει μία εικόνα που δεν του αντιστοιχεί. Το ζητούμενο είναι η αυτοπεποίθηση που μας λείπει και ψάχνουμε μέσα από την σύγκριση με άλλους να την ενισχύσουμε. Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να έχει καλό αποτέλεσμα κι έτσι απογοητευόμαστε περισσότερο. Χρειάζεται απλά να εκτιμήσουμε την αξία μας και το πόσο σημαντικοί είμαστε στη γη. Χρειάζεται απλά να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και τότε σίγουρα θα καταφέρουμε τους στόχους μας και θα νιώσουμε το πόσο σημαντικοί είμαστε.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Ο Ρένος και η ροκ (Μουσικό βιβλίο) (20)
Le Huche Magali
Εκδόσεις Πατάκη

Φρουτοπία: Ο χαμένος μανάβης (επίτομο) (19)
Τριβιζάς Ευγένιος
Χάρτινη Πόλη

Καλοσύνη (18)

Ψυχογιός

Ο Ρένος και η τζαζ (Μουσικό βιβλίο) (17)
Le Huche Magali
Εκδόσεις Πατάκη

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία