Και με το φως του λύκου επανέρχονται

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.3

Κριτικές

4

Συγγραφέας Ζατέλη, Ζυράννα
ISBN 9789600310597
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 4
ID #82315 | ημερομηνία: 2024-06-20
Μαρια Μανασή | 306 κριτικές

ΜΑΓΙΚΟΟΟ

Μαστορισσα της γλώσσας και των εικόνων καθε της βιβλίο δεν το χορταίνεις και δεν μένεις σίγουρα σε μια ανάγνωση

ID #45685 | ημερομηνία: 2021-01-10
Sofia | 231 κριτικές

Ένα ποιητικό παραμύθι...

...που οι ιστορίες του εισχωρούν η μία στην άλλη δημιουργώντας το σύμπαν της Ζυραννας. Ιστορίες τόσο ονειρικές όσο και ρεαλιστικές. "Λύκοι" πάνε ... έρχονται και εσύ καθηλωμένος παρακολουθείς!

ID #37607 | ημερομηνία: 2020-09-25
Ευαγγελία Γρηγοροπουλου (μη εγγεγραμμένος χρήστης) | 1 κριτικές

Καταπληκτικό

Η γραφή σε συναρπάζει. Δε μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου.

ID #11745 | ημερομηνία: 2020-07-09
Δημήτρης Κ | 35 κριτικές

Διαχρονικό

Τι να πει κανείς για τη Ζυραννα Ζατελη. Η σημαντικοτερη ίσως σύγχρονη Ελληνίδα συγγραφέας με το λυρισμό που τη διέπει, το μυστικισμό και την αίσθηση παραμυθιου που καταλήγει σε αποτύπωση ακραίου ρεαλισμού, στην πιο δυνατή ίσως συγγραφική της στιγμή, μας χαρίζει μια δυνατή αναγνωστική εμπειρία, σε ένα βιβλίο που έχει ήδη ενταχθεί στη σφαίρα του διαχρονικου.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία