Το αμάρτημα της μητρός μου
Συνολική βαθμολογία (1-10):
9.0
Κριτικές
6
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Κριτικές βιβλίου: 6
ID #42231 | ημερομηνία: 2020-11-04
Ελε Αρ | 29 κριτικές
Καλό
Σε γενικές γραμμές προτιμώ τον Βιζυηνό απο τον Παπαδιαμάντη αλλά γενικά το συγκεκριμένο έργο του δεν με ενθουσίασε όσο περίμενα. Πολύ ωραία γλώσσα και μεγάλη αγωνία για το ποιο τελικά ήταν το αμάρτημα της μητέρας του το οποίο δεν διαφωνώ οτι ήταν συγκλονιστικό αλλά περίμενα καλύτερη πλοκή απο ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο
ID #29601 | ημερομηνία: 2020-08-06
Τόνια Π. | 79 κριτικές
Αριστούργημα
Μια ιστορία που σε καθηλώνει. Ένα αριστούργημα που όλοι πρέπει να έχουμε διαβάσει. Βεβαίως, διδάσκεται και στο σχολείο. Οποίος δεν το έχει διαβάσει, επιβάλλεται να το διαβάσει!!!
ID #28272 | ημερομηνία: 2020-07-30
Στέφανος Παπαιωάννου | 33 κριτικές
Υπέροχο
Άκρως συγκλονιστική ιστορία από έναν από τους κορυφαίους Έλληνες συγγραφείς.Απλά υπέροχο.
ID #13931 | ημερομηνία: 2020-07-10
Αθηνά Λεοντιάδου | 322 κριτικές
Υπέροχο!
Μια πράγματικα εκπληκτική ιστορία που θα σας συγκλονίσει και θα συγκινήσει. Πάνε χρόνια από την τελευταία φορά που διάβασα "το αμάρτημα της μητρός μου" αλλά με ακολουθεί ακόμη και σήμερα και δεν νομίζω ότι θα το ξεχάσω ποτέ. Ο Βιζυηνός μας διηγείται μια δύσκολη ιστορία που βάζει σε σκέψεις. Ακόμη περισσότερο άμα αναλογιστουμε ότι η ιστορία που μας διηγείται είναι αυτοβιογραφικη.
ID #7600 | ημερομηνία: 2020-07-04
Ιοκάστη Τυρακη | 67 κριτικές
Βιζυηνός
Είναι το πρώτο διήγημα του Βιζυηνού, δημοσιευμένο το 1883. Αυτοβιογραφικό(κύρια πρόσωπα η μητέρα του συγγραφέα και ο ίδιος) ηθογραφικό, με μαγικό όχημα τη γλώσσα που χρησιμοποιεί : ήπια καθαρεύουσα στην αφήγηση, δημοτική με τοπικά γλωσσικά στοιχεία κι επιρροές στα διαλογικά μέρη.
ID #150 | ημερομηνία: 2019-11-22
Βασιλική Τσούνη | 1816 κριτικές
