Κυνηγός φαντασμάτων

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

6.5

Κριτικές

4

Συγγραφέας Κακούρη Αθηνά
ISBN 9789600513110
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 4
ID #34862 | ημερομηνία: 2020-08-30
Τζέμα Δεσύλλα | 350 κριτικές

Αστυνομικό με άρωμα... παλιάς Αθήνας

Η γραφή της ιστορικού Κακούρη με συνεπαίρνει πάντα. Το συγκεκριμένο αστυνομικό μα τρλαβηξε, χωρίς να περιέχει ακραίες σκηνές και περιγραφές. Λιτό, απλό και υπέροχο.

ID #23739 | ημερομηνία: 2020-07-17
Μαρία Δουζένη | 936 κριτικές

Αρκετά καλό!

Ένα αρκετά καλό αστυνομικό μυθιστόρημα για να διαβάσεις. Χωρίς πολλές εκπλήξεις σε κρατάει ο τρόπος γραφής του.

ID #4101 | ημερομηνία: 2020-06-13
Tim Orfanos | 12 κριτικές

Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα παραψυχολογικού μυστηρίου με άκρως επικίνδυνα οικογενειακά μυστικά!

Στο συγκεκριμένο βιβλίο που θεωρείται από τα πιο γνωστά της Ελληνικής Αστυνομικής Λογοτεχνίας, φαίνονται έντονα οι επιρροές από την Άγκαθα Κρίστι και, ιδιαίτερα, από το μυθιστόρημά της 'Ένα μήνυμα για φόνο' στο οποίο κυριαρχεί το παραψυχολογικό στοιχείο και το κοινωνικό ενδιαφέρον για τον πνευματισμό και την επικοινωνία με το πνεύμα νεκρών προσώπων. Τη δεκαετία του '70, άρχισε να αναπτύσσεται, ως γνωστόν, το κίνημα της 'Νέας Εποχής' (New Age) με μεγάλη έμφαση στη δύναμη του πνεύματος και της ανθρώπινης ενέργειας, υλικό που χρησιμοποιεί η Κακούρη για να δημιουργήσει την μυστηριώδη ατμόσφαιρα του πρώτου μισού του βιβλίου. Το δεύτερο μισό είναι ναι μεν πιο προβλέψιμο, αλλά κατακλύζεται από ιντριγκαδόρικους και σωστά δομημένους διαλόγους μεταξύ των προσώπων της ιστορίας, οι οποίοι βοηθούν στο να αποκρυσταλλωθούν οι απόψεις του αναγνωστικού κοινού σχετικά με τα κίνητρα συμπεριφοράς, κυρίως, π.χ. του Θεόδωρου και της κυρίας Εσμεράλδας. Βαθμολογία: 3,8/5 ή 7,6/10

ID #2041 | ημερομηνία: 2020-06-04
Bookitocat | 23 κριτικές

As if nothing really matters

Στην αρχή φαινόταν αρκετά ωραίο αλλά μετά από ένα σημείο και έπειτα καταντούσε βαρετό. Άρχισε να επικεντρώνει περισσότερο στην ζήλια του πρωταγωνιστή παρά στο μυστήριο. Τις τελευταίες 50 σελίδες τις πέρασα γρήγορα γρήγορα μιας και δεν θεώρησα ότι έχασα κάτι και τελικά είχα δίκιο. Οι τελευταίες 10 σελίδες είχαν ένα recap με τις εξηγήσεις και μια χαρά. Το μόνο που εισέπραξα ήταν μια βαρεμάρα. Ούτε οι χαρακτήρες είχαν ενδιαφέρον. Ούτε η πλοκή είχε μια εξέλιξη. Και ο πρώτος ενικός με εκνεύριζε, ειδικά όταν έλεγε: Που να ήξερα τότε ή Τόσο λίγα ήξερα τότε. Ή πες το ή όχι, δεν μπορείς να το λες αυτό να μου δημιουργείς ενδιαφέρον και απλά να μην μου λύνεις ποτέ την απορία.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Το δέμα (287)
Fitzek Sebastian
Διόπτρα

Κώδικας Da Vinci (229)
Brown Dan
Ψυχογιός

Ο χιονάνθρωπος (148)
Nesbø Jo
Μεταίχμιο

Η θεραπεία (143)
Fitzek Sebastian
Διόπτρα

Ο τρόφιμος (128)
Fitzek Sebastian
Διόπτρα

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία