Γλυκά χαράζουν οι άγριες νύχτες

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

7.5

Κριτικές

2

Συγγραφέας Ναούμ Φωτεινή
ISBN 9789601430157
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 2
ID #4330 | ημερομηνία: 2020-06-15
Helena Zelin | 19 κριτικές

Γλυκά χαράζουν οι άγριες νύχτες

Αν νιώθετε και εσείς πως "δεν σας χωράει ο τόπος", σαν κάτι να σας κυνηγάει και όσο μακρυά και αν πάτε, τότε πιστέψτε με θα ταυτιστείτε με την Νόρα, την πρωταγωνίστρια του βιβλίου. Ακόμα και αν δεν έχετε νιώσει ποτέ έτσι όμως η συγγραφέας έχει τον κατάλληλο τρόπο να σας βάλλει "στο πετσί" του ρόλου. Σε αρκετά σημεία η γραφή είναι κάπως σκληρή, αλλά προσωπικά το θεωρώ απαραίτητο για να περιγραφεί η ψυχολογική κατάσταση της ηρωίδας. Η ιδιαίτερη προσωπικότητα της Νόρα αλλά και το άστατο παρελθόν και παρόν της δεν ενδείκνυται για χαλάρωση. Αν έχετε όρεξη για λίγο ψυχοσωματικό κυνηγητό και αρκετή ένταση αυτό είναι το κατάλληλο βιβλίο. Κάτι ακόμα που παρατήρησα, για να λέμε "και του στραβού το δίκιο" δεν πρόκειται για κάποιο βιβλίο με εξεζητημένο λεξιλόγιο, περιεχόμενο ή νόημα. Για να νιώσετε την αξία του θα πρέπει να το δείτε καθαρά ως τρόπο διασκέδασης. Άγρια ομορφιά και απρόβλεπτες αντιδράσεις, η ηρωίδα μας θα σας παρασύρει με τον τρόπο σκέψης και δράσης της.

ID #3271 | ημερομηνία: 2020-06-09
Λίτσα Κοντογιάννη | 65 κριτικές

Κρητικές Βιβλίων

Ένα εξαιρετικό ψυχογράφημα για απαιτητικούς αναγνώστες. Δεν είναι περίπλοκο, δεν είναι δύσκολο. Είναι άριστα δομημένο και κρατά το ενδιαφέρον μέχρι τη τελευταία σελίδα. Η πρωταγωνίστρια, η Νόρα, μια γυναίκα αληθινή, γεμάτη δίψα για ζωή, μια γυναίκα που βαριέται εύκολα, που δεν μπαίνει σε στερεότυπα, σε μια διαρκή φυγή από όλους, ….ίσως και από τον ίδιο της τον εαυτό; Η συγγραφέας με τη ξεχωριστή γραφή της μας δίνει ένα εξαιρετικό βιβλίο με θέμα μια γυναίκα που αγωνίζεται συνεχώς για τα θέλω της, που παράλληλα πολεμά να γνωρίσει τον εαυτό της. Διαβάστε το …. ……γατί παρ’ όλο που η Νόρα έζησε μια συνταρακτικά αλλόκοτη ζωή, δεν μπορεί κανείς παρά να τη λατρέψει!

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Μια νύχτα ακόμη (170)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Εβόρα (151)
Κρόμμυδας Κώστας
Διόπτρα

Μια φορά κι ένα μπορώ… (128)
Στυλιαρά Ρενέ
Queens Publication

Το βιβλίο της Κατερίνας (73)
Κορτώ Αύγουστος
Εκδόσεις Πατάκη

Μυρωδιά από σανίδι (57)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία