Πώς έγινα βλάκας

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.0

Κριτικές

3

Συγγραφέας Page Martin 1975-
Εκδόσεις Αστάρτη
ISBN 9789602631089
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 3
ID #11144 | ημερομηνία: 2020-07-08
Sideris Nt | 217 κριτικές

Χιουμοριστικό

O Martin Page προσπαθεί ουσιαστικά στο πρώτο του βιβλίο να κάνει ένα συνδυασμό μυθιστορήματος και δοκιμίου και τα καταφέρνει εξαιρετικά καλά. Πανέξυπνο, ευφυές (σε αντίθεση με τον τίτλο), χιουμοριστικό και ολίγον τι τρελό το "Πως έγινα βλάκας με ενθουσίασε και επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο τον θόρυβο που είχα ακούσει πριν την ανάγνωση του.

ID #4836 | ημερομηνία: 2020-06-22
Petrosar | 213 κριτικές

Η σωστή βαθμολογία μου

Πολύ ενδιαφέρον και πολύ ιδιαίτερο βιβλίο . Με αρκετές δόσεις έξυπνου και ποιοτικου χιούμορ ο συγγραφέας αγγίζει φιλοσοφικώς αρκετά θέματα εκτός της ευφυίας. Ο έρωτας, η φιλία, η καθημερινότητα αλλά κυρίως ο τρόπος που τα ζούμε όλα αυτά, είναι στο επίκεντρο αυτής της πολύ όμορφης νουβέλας.

ID #605 | ημερομηνία: 2019-12-06
Βασιλική Τσούνη | 1816 κριτικές

Εξαιρετικό!!!

Με απλά λόγια και μυθιστορηματική πλοκή, μέσα από τον ήρωα, τον Αντουάν, ο συγγραφέας μας αποδεικνύει το πώς ο σύγχρονος άνθρωπος δεν είναι τίποτα άλλο και δεν περιτριγυρίζεται παρά από... βλάκες! Ένα μυθιστόρημα που αξίζει να διαβαστεί από τον καθένα για την ευφυΐα που το διακρίνει αλλά και επειδή σπάνια ένα βιβλίο συνδυάζει το χιούμορ με τον κοινωνικό προβληματισμό!

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία