Λάουρα

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.0

Κριτικές

3

Εκδόσεις Βλάσση Αδελφοί
ISBN 9789603020073
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 3
ID #51157 | ημερομηνία: 2021-04-18
Αναστάσιος Μ | 83 κριτικές

Λάουρα

Ένα βιβλίο που ενώ στην αρχή κουράζει με τον έρωτα τον 2 πρωταγωνιστών, της Λάουρα και του ξαδέρφου της Φρέντο, από την μέση και μετά αποκτά ενδιαφέρον και ξετυλίγονται οι δύο χαρακτήρες. Φυσικά το τέλος είναι ανατρεπτικό και λυτρωτικό, και για τον αναγνώστη αλλά και για την Λάουρα.

ID #50575 | ημερομηνία: 2021-04-11
Δημήτρης Κώτσος | 138 κριτικές

Υπέροχο

Ο Ξενόπουλος δημιούργησε στο βιβλίο του μία αδίσταχτη και σκληρή γυναίκα. Η Λάουρα δεν μπαίνει σε καλούπια και θέλει να κάνει πάντα το δικό της. Όπλο της είναι η ομορφιά της. Είναι αυταρχική και δεν υπολογίζει καθόλου τα συναισθήματα των άλλων. Ο πιο κοντινός της άνθρωπος είναι ο ξάδερφος της ο Φρέντος. Εκμεταλλεύεται το αίσθημα που έχει για την ίδια και τον χρησιμοποιεί. Σε μία κοινή δεξίωση που πάνε μαζί γνωρίζει τον Γώγο, έναν νεαρό με ευγενικά αισθήματα. Η σχέση των τριών προσώπων της ιστορίας είναι τραγική. Είναι σε μία διαρκή διαμάχη το καλό με το κακό. Τα όρια ξεφεύγουν γρήγορα και τα αποτελέσματα των πράξεων είναι ολέθρια για όλους. Ένα ενδιαφέρον μυθιστόρημα που σε μαγεύει με τις περιγραφές του αλλά κυρίως για το πόσο ωραία ο συγγραφέας δημιούργησε άρτιους χαρακτήρες. Κάθε βιβλίο του είναι ένα μαγικό ταξίδι σε μία Λογοτεχνία από τα παλιά που διέπεται από ρομαντισμό. Αναζητήστε το και καλή ανάγνωσ

ID #36218 | ημερομηνία: 2020-09-10
Georgia Grig (Bookcrush_gr) | 135 κριτικές

Λάουρα

Τι να πω για τον Ξενόπουλο που δεν υπάρχει βιβλίο του που να μην είναι απλά υπέροχο. Συνδιάζει το ρομαντικό, το ελαφρώς σκοτεινό και σαγηνευτικό στοιχείο άψογα!!!

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Μια νύχτα ακόμη (169)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Εβόρα (150)
Κρόμμυδας Κώστας
Διόπτρα

Μια φορά κι ένα μπορώ… (127)
Στυλιαρά Ρενέ
Queens Publication

Το βιβλίο της Κατερίνας (72)
Κορτώ Αύγουστος
Εκδόσεις Πατάκη

Μυρωδιά από σανίδι (57)
Κρομμύδας Κώστας
Διόπτρα

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία