Τα μυστικά του μοναχού που πούλησε τη Ferrari του

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

6.0

Κριτικές

4

Συγγραφέας Sharma Robin S.
Εκδόσεις Διόπτρα
ISBN 9789603645061
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 4
ID #37424 | ημερομηνία: 2020-09-24
Pythagoreio_theorima | 60 κριτικές

μετριο

Το τελείωσα χθες. Υπάρχει μία μικρή σύνδεση μεταξύ των δύο βιβλίων (να χαμε να λέγαμε για να κρατηθεί η επωνυμία και στο δεύτερο βιβλίο) αλλά για ακόμη μία φορά δεν κατάφερε το δεύτερο βιβλίο να συγκριθεί με το πρώτο. Είχε μία κάποια πλοκή, χαλαρή θα έλεγα, με ένα σχετικά καλό τέχνασμα για να υπάρξει μία ροή ΑΛΛΆ το τέλος ήταν προβλέψιμο. Δεν διάβασα αυτό το βιβλίο για μία πλοκή που ήταν αμιγώς επιδερμική (περιγράφονταν τα πιο mainstream μέρη από την κάθε χώρα που επισκεπτόταν. Φάνηκε εντωμεταξύ ότι οι γνώσεις του συγγραφέα πχ για το Παρίσι ήταν καθαρά επιφανειακες, οπότε δεν με ενέταξε με έναν ρεαλισμό στην πόλη) αλλά για να αυτοβελτιωθώ όπως και στο πρώτο. Για κάποιον που δεν έχει διαβάσει το προηγούμενο είναι οκ. Αλλά δεν τρελάθηκα. Θα βάλω ένα 2.5/5 γιατί υπήρχαν κομμάτια που έλεγα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θυμίζει κάτι από το προηγούμενο βιβλίο.

ID #34654 | ημερομηνία: 2020-08-30
ΒΑΣΩ ΤΣΙΑΜΗ | 731 κριτικές

Τα μυστικά του μοναχού

Ένα βιβλίο που έπεται του μοναχού που πούλησε την Φεράρι του και μιλά για τα μυστικά του. Είναι ωραίο και κατανοητό βιβλίο αλλά δεν συγκρίνεται με το πρώτο βιβλίο.

ID #8116 | ημερομηνία: 2020-07-05
Καραγιαννιδου Βαια | 108 κριτικές

Ωραίο

Μια ιστορία που διδάσκει και συναρπάζει. Ένα πραγματικό μάθημα ζωής.

ID #1870 | ημερομηνία: 2020-06-04
Ζιζέτα Χατζηλιάδου | 16 κριτικές

Υπενθύμιση μηνυμάτων του μοναχού

Αν και δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να είναι τόσο δυνατό όσο το πρώτο (το οποίο με είχε συγκλονίσει), ήλπιζα σε κάτι καλύτερο από αυτό που διάβασα. Από τις πρώτες σελίδες μου άφησε την αίσθηση ότι γράφτηκε γιατί έπρεπε αναγκαστικά να υπάρξει ένα sequel του μοναχού κι αυτό επηρέασε την ανάγνωση μου. Σίγουρα για κάποιον ο οποίος δεν έχει διαβάσει το μοναχό, το βιβλίο αυτό έχει να του προσφέρει αρκετά πράγματα. Ωστόσο, σε μένα δεν έδωσε κάτι καινούργιο. Λειτούργησε κυρίως ως υπενθύμιση κάποιων μαθημάτων που πήρα από το μοναχό. Μου έλειψε πολύ από αυτό το βιβλίο η δύναμη με την οποία είχε μιλήσει στο μυαλό και την ψυχή μου ο μοναχός. Ωστόσο, επαναλαμβάνω ότι κάποιος ο οποίος δεν έχει διαβάσει το μοναχό (αν υπάρχετε τρέξτε να το διαβάσετε χθες) σίγουρα θα ωφεληθεί από την ανάγνωση του.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Η σιωπηλή ασθενής (132)
Michaelides Alex
Διόπτρα

Η φάρμα των ζώων (119)
Orwell George
Κάκτος

Ο αλχημιστής (99)
Coelho Paulo
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη

Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια (98)
Lee Harper
Bell / Χαρλένικ Ελλάς

Λύω, σιωπή! (98)
Da Costa Mark Christopher
Πηγή

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία