Η πόλη των θηρίων

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

8.5

Κριτικές

2

Συγγραφέας Allende Isabel
Εκδόσεις Ωκεανίδα
ISBN 9789604102679
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 2
ID #56354 | ημερομηνία: 2021-08-22
Ευφροσύνη Π. | 62 κριτικές

Αλλόκοτος συνδυασμός συναρπαστικού και κουραστικού...

Ως παιδικό-εφηβικό μυθιστόρημα (γιατί μέσα από τόσες επεξηγήσεις του προφανούς, επαναλήψεις προς εμπέδωση και σωρεία φανταστικών στοιχείων, εγώ μόνο ως τέτοιο μπορώ να το δω), είναι αρκετά συμπαθητικό. Αξιοπρεπές μέσα στην αγνότητα και την ηθική που προασπίζεται, με μπόλικες περιπέτειες στη ζούγκλα, δεν ξέρω κατά πόσο θα άγγιζε τον σημερινό έφηβο, αλλά εγώ θα το πρότεινα άνετα. Έχει χαρακτήρες που βγάζουν γέλιο με τη γραφικότητά τους ή απέχθεια, έχει την ενδιαφέρουσα περίπτωση unokaimu, της τελετής εξαγνισμού από μια δολοφονία, έχει και 2-3 ανατροπές όσον αφορά στους χαρακτήρες, οπότε διαβάζεται σχετικά ευχάριστα. Οι περιγραφές (ανθρώπων, τοπίου, καταστάσεων) είναι φτωχές και επιφανειακές, αλλά οι σχέσεις των ανθρώπων (και ιδιαίτερα η έννοια της φιλίας όπως αναπτύσσεται ανάμεσα σε Αετό και Ιαγουάρο) έχουν μια αγνότητα που συγκινεί. Δύσκολα ωστόσο θα έπιανα στα χέρια μου κάποιο άλλο έργο της συγγραφέως – θα έπρεπε να φέρει πολύ καλές συστάσεις...

ID #16134 | ημερομηνία: 2020-07-11
Αθηνά Λεοντιάδου | 322 κριτικές

Μοναδικά υπέροχο!

Ένα συγκλονιστικο βιβλίο, γεμάτο με μαγεία, δράση, πνεύματα, υπέροχο πραγματικά! Συναντάμε τους χαρακτήρες που βλέπουμε στο "βασίλειο του χρυσού δράκοντα" και "το δάσος των πυγμεων" ενώ έχουμε και καινούργιους φίλους και εχθρούς. Τα τρία αύρα βιβλία θεωρούνται ότι ανήκουν σε μια σειρά και όντως εάν διαβαστούν με την σειρά που γράφτηκαν βλέπουμε και την εξέλιξη των χαρακτήρων ΑΛΛΑ τα βιβλία είναι αυτόνομα και αυτοτελή που σημαίνει ότι μπορεί να διαβαστεί και το καθένα μόνο του ή ακόμη και εκτός σειράς. Μοναδικό και μαγικό!

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Η σιωπηλή ασθενής (134)
Michaelides Alex
Διόπτρα

Η φάρμα των ζώων (121)
Orwell George
Κάκτος

Ο αλχημιστής (102)
Coelho Paulo
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη

Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια (100)
Lee Harper
Bell / Χαρλένικ Ελλάς

Λύω, σιωπή! (98)
Da Costa Mark Christopher
Πηγή

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία