Το Αυτό

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.6

Κριτικές

5

Συγγραφέας King Stephen
Εκδόσεις Κλειδάριθμος
ISBN 9789604619580
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 5
ID #49308 | ημερομηνία: 2021-03-26
Λαμπρινή Τζούμα | 273 κριτικές

Το Αυτό

Ποιο ; Αυτό που σε κρατάει πίσω πάντα . Ο φόβος για αυτό ... Ποιο αυτό ; Αυτό που σε τρομάζει ή ο φόβος που γίνεται αυτό ;;;

ID #42865 | ημερομηνία: 2020-11-14
Γιάννης Σκουλουδάκης | 31 κριτικές

Υπέροχο!

Εκεί κάτω όλοι επιπλέουμε… Ένα αγοράκι με κίτρινο αδιάβροχο τρέχει χαρούμενο δίπλα σ’ ένα χάρτινο καραβάκι που αρμενίζει σ’ ένα πλημμυρισμένο από τη βροχή ρείθρο. Η βροχή έχει κοπάσει πια, και πέφτει στην κίτρινη κουκούλα σαν ψιλόβροχο σε τσίγκινη στέγη. Το αγόρι με το κίτρινο αδιάβροχο είναι ο Τζορτζ Ντένμπροου, κι εκείνη τη φθινοπωρινή ημέρα ήταν έξι χρονών… Αυτό που κάνει τη μικρή πόλη του Ντέρι τόσο τρομακτικά διαφορετική από τις άλλες είναι όλα εκείνα που βλέπουν –και αισθάνονται– μόνο τα παιδιά. Στα φρεάτια και τους υπονόμους, το "Αυτό" καραδοκεί και παίρνει τη μορφή εφιάλτη, του βαθύτερου τρόμου που φωλιάζει σε κάθε παιδί. Όμως, πότε πότε, το Αυτό προβάλλει από τα ζοφερά και υγρά βάθη, αρπάζει, διαμελίζει, σκοτώνει… Τα χρόνια περνούν, τα παιδιά μεγαλώνουν, εγκαταλείπουν την πόλη, λησμονούν. Μέχρι τη στιγμή που κάποιος τους καλεί να επιστρέψουν, για να αντιμετωπίσουν για μία ακόμα φορά το Αυτό, που σαλεύει σαν ερπετό στα σκοτεινά έγκατα της μνήμης τους καθώς αναδύεται για να μετατρέψει τους εφιάλτες του παρελθόντος σε μια ανείπωτα φρικτή πραγματικότητα.

ID #41041 | ημερομηνία: 2020-10-08
Νικόλας Αγγελάκης | 9 κριτικές

Αξιόλογο

Ο Κινγκ ξαναχτυπά μαζί με τον εφιάλτη των παιδιών. ο pennywise επιστρεφει πιο δυνατός πιο ζοφερός και πιο ζωντανός από ποτέ. Μια σειρά παραισθήσεων των ηρώων μας (πλέων ενήλικες) διεγείρει τις αισθήσεις μας και τον τρόπο σκέψεις. Παλεύουμε μαζί για δεύτερη φορά αυτόν που δεν είναι άνθρωπος πολεμάμε ξανά "το αυτό"

ID #32830 | ημερομηνία: 2020-08-22
Ελευθερία Μπ. | 80 κριτικές

Must-Read

Ίσως το πιο φιλόδοξο μέχρι στιγμής έργο του βασιλιά του τρόμου. Διάβασα μέσα σε μία εβδομάδα και τους δύο τόμους χωρίς να κουραστώ ή να βαρεθώ στιγμή. Μόνο και μόνο για αυτό του το κατόρθωμα αξίζει συγχαρητήρια. Αν πραγματικά θέλετε να γνωρίσετε τον Στ. Κινγκ, τότε αυτό το μυθιστόρημα σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη σας!

ID #24055 | ημερομηνία: 2020-07-17
Μαρία Δουζένη | 936 κριτικές

Πάρα πολύ καλό!

Το διάβασα ξανά στην νέα έκδοση και ένιωσαν σαν να συνάντησα ένα φίλο από τα παλιά που είχα να δω χρόνια αλλά ταυτόχρονα ήταν σαν να τον είδα για πρώτη φορά.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Λυκόφως (29)
Meyer Stephenie
Ψυχογιός

Αγώνες πείνας 1 (28)
Collins Suzanne
Ψυχογιός

Ο κύριος Μερσέντες (18)
King Stephen
Bell / Χαρλένικ Ελλάς

Η εποχή των θρύλων (16)
Δημακόπουλος Γρηγόρης Κ.
Εκδόσεις Πηγή

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία