Το κάστρο

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

8.5

Κριτικές

8

Εκδόσεις Διόπτρα
ISBN 9789606050312
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 8
ID #49037 | ημερομηνία: 2021-03-23
Κωνσταντίνα Χρυσικού | 1542 κριτικές

Καλό!

Και η ιστορία συνεχίζεται! Ένα ακόμα βιβλίο του Βαγγέλη Γιαννίση που θα διαβάσεις ευχάριστα χωρίς να σε κουράσει!

ID #45626 | ημερομηνία: 2021-01-09
Κική Μπόγδανου | 140 κριτικές

Άντερς!

Δεύτερη περιπέτεια του Άντερς Οικονομίδη! Μου άρεσε αν και όχι όσο το πρώτο. Οι χαρακτήρες εξελίσσονται και γίνονται ακόμα πιο μοναδικοί!

ID #44374 | ημερομηνία: 2020-12-04
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ | 33 κριτικές

Ευκολοδιάβαστο

Άλλη μια περιπέτεια του Αντερς Οικονομίδη δια χειρός Βαγγέλη Γιαννίση. Ένα αστυνομικό θρίλερ με ρυθμό, αγωνία και ανατροπές όπως μας έχει συνηθίσει ο συγγραφέας. Τοποθετώντας τη δράση στο Έρεμπρο της Σουηδίας ο συγγραφέας δεν παραλείπει επίσης να μας δώσει μια αναλυτική περιγραφή της χώρας και των κατοίκων κάνοντας αναφορές και στα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Είναι ένα βιβλίο εθιστικό που δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια πριν φτάσεις στην τελευταία σελίδα...

ID #44165 | ημερομηνία: 2020-11-30
Λαμπρινή Τζούμα | 313 κριτικές

Ψήφο στον Οικονομίδη

Η ευχάριστη έκπληξη συνεχίζεται στη δεύτερη υπόθεση του Άντερς Οικονομίδη . Ο συγγραφέας καταφέρνει να μας μεταφέρει στον τόπο και το χρόνο της ιστορίας του . Εξαιρετική είναι και η εξέλιξη της ζωής των χαρακτήρων από το ένα βιβλίο στο επόμενο .

ID #40776 | ημερομηνία: 2020-10-07
my_bookstories | 60 κριτικές

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !

Το κάστρο είναι το δεύτερο, σε σειρά, βιβλίο με πρωταγωνιστή τον Άντερς Οικονομίδη. Η δυσκολία που είχα αντιμετωπίσει στο πρώτο βιβλίο «Το μίσος» στο να συγκρατήσω &να συνδέσω τα ονόματα, σε αυτό το βιβλίο δεν υπήρξε στιγμή. Πλέον, τα περισσότερα ονόματα είναι ήδη γνωστά, όπως επίσης &η γραφή του Γιαννίση. Το βιβλίο ξεκινάει με τον Άντερς να έχει τεθεί εκτός υπηρεσίας για κάποιο χρονικό διάστημα, κάτι το οποίο τον κράτησε μακριά &απο την οικογένεια του, καθώς τον βλέπουμε χωρισμένο απο τη Λίσμπεθ, να έχει μετακομίσει σε μια γκαρσονιέρα. Ωστόσο, η ώρα να επιστρέψει στο σώμα έχει φτάσει. Ένας οπλισμένος άντρας εισβάλλει σε ένα πολυκατάστημα &σκοτώνει όποιον βρεθεί μπροστά του. Η αστυνομία τον εντοπίζει. Νεκρό. Η υπόθεση κλείνει &όλοι επιστρέφουν στην κανονικότητα. Όλοι εκτός απο έναν. &ενώ ο Οικονομίδης προσπαθεί να εξιχνιάσει την υπόθεση, παράλληλα ανακαλύπτεται διαφθορά στο σώμα, με τα στοιχεία να γέρνουν εναντίον του. Σε αυτό το βιβλίο, η αγωνία χτυπάει κόκκινο! Απο τη μέση του βιβλίου &έπειτα οι ανατροπές δίνουν &παίρνουν! Ο αναγνώστης είναι σε μια διαρκή αμφισβήτηση των πάντων &οι σελίδες φεύγουν η μια μετά την άλλη. Ώσπου, φτάνοντας προς το τέλος η αγωνία κορυφώνεται καθώς η ζωή του Άντερς &της οικογένειας του βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο. Οι απώλειες είναι αρκετές. Χαίρομαι που έχω στα χέρια μου το επόμενο βιβλίο &δεν θα χρειαστεί να περιμένω δευτερόλεπτο προτού το αρχίσω! Αυτό το βιβλίο ήρθε για να ανεβάσει τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

ID #6803 | ημερομηνία: 2020-07-02
Evangelia Mangou | 49 κριτικές

Προτιμήστε το!

Κλασική αστυνομική Σκανδιναβική λογοτεχνία!!! Έχω αγαπήσει τον Άντερς και ο Βαγγέλης Γιαννίσης είναι εδώ για να βάλει τα γυαλιά σε πολλούς Σκανδιναβούς συγγραφείς! Εύγε!!

ID #5571 | ημερομηνία: 2020-06-27
Παναγιώτης | 26 κριτικές

-

Το δευτερο βιβλίο του Γιαννίση με τον Ελληνοσουηδό Άντερς Οικονομίδη. Καλογραμμένο βιβλίο.

ID #3279 | ημερομηνία: 2020-06-09
Nina | 318 κριτικές

Απολαυστικό

Απολαυστικό αστυνομικό μυθιστόρημα από ένα Έλληνα συγγραφέα. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Με δυσκόλεψαν λίγο ονόματα και τοποθεσίες.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Το δέμα (282)
Fitzek Sebastian
Διόπτρα

Κώδικας Da Vinci (228)
Brown Dan
Ψυχογιός

Ο χιονάνθρωπος (146)
Nesbø Jo
Μεταίχμιο

Η θεραπεία (140)
Fitzek Sebastian
Διόπτρα

Ο τρόφιμος (126)
Fitzek Sebastian
Διόπτρα

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία