Το παιχνίδι του νάνου

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

7.8

Κριτικές

5

Εκδόσεις Ψυχογιός
ISBN 9786180138702
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 5
ID #75009 | ημερομηνία: 2023-07-17
Κάρρας Σοφοκλής | 1 κριτικές

Απο τα καλύτερα

Ένα απο τα καλύτερα βιβλία που διαβασα μέχρι στιγμής. Τρομερή πλοκή, ευκολοδιαβαστο… αφαιρώ ένα αστέρι λόγω των σελίδων. Θεωρώ ότι ηταν αρκετα μεγάλο

ID #68807 | ημερομηνία: 2022-05-23
KaraV | 7 κριτικές

Καλό

Αρκετά καλό για το είδος που πειραματίστηκε.

ID #68360 | ημερομηνία: 2022-05-11
Reading | 57 κριτικές

Υποκειμενικά μέτριο

Μάλλον με απογοήτευσε αυτό. Περίμενα σίγουρα παραπάνω.

ID #63890 | ημερομηνία: 2022-02-15
Anastasia Katsavaki | 42 κριτικές

7+

Η Δημουλίδου ποτέ δε με απογοητεύει. Έχει σταθερή ροή στον λόγο της, συγκεκριμένη συγκινησιακή κατεύθυνση, πλοκή και σαπένς, ανάλογα με τις διακυμάνσεις της υπόθεσης. Προσεγμένο και ενδιαφέρον.

ID #60220 | ημερομηνία: 2021-11-04
Δημήτρης Κώτσος | 144 κριτικές

Ένα αξιόλογο κοινωνικό μυθιστόρημα με στοιχεία αστυνομικής πλοκής

Το 1987 ήταν η χρονιά που οι Έλληνες αγάπησαν το μπάσκετ με αφορμή την νίκη της χώρας μας. Τότε άνοιγε τα φτερά του και ένας νέος και πολλά υποσχόμενος αθλητής ο Νικήτας Φωτιάδης. Το ταλέντο του τον έκανε να ξεχωρίζει και οι πόρτες που του άνοιγαν ήταν πολλές. Τα θετικά συναισθήματα όμως θα κοπούν απότομα και η ζωή του θα αλλάξει άρδην. 21 χρόνια αργότερα η Αθήνα θα έρθει αντιμέτωπη με έναν στυγερό εγκληματία που προκαλεί ανησυχίες στις αστυνομικές αρχές. Τα θύματά του αν και σε πρώτη φάση δεν έχουν κοινά χαρακτηριστικά στην πορεία αυτό που τους συνδέει είναι ο Νικήτας. Ποιος κρύβεται πίσω από τα εγκλήματα; Ποιο είναι το κίνητρο του; Τι υποδηλώνουν τα αντικείμενα που αφήνει; Ένα πολύ καλό κοινωνικό μυθιστόρημα με στοιχεία αστυνομικής πλοκής. Τα θέματα που παρουσιάζει αξίζουν την προσοχή μας καθώς καταφέρνει να πιάσει το παλμό της κοινωνίας μας που έχει αλλάξει. Η είσοδος του Facebook στη ζωή μας δημιούργησε ναι μεν την ευκολία στην επικοινωνία όμως στην πορεία η αποξένωση και η « ψεύτικη» ζωή που φτιάχνει ο καθένας σε αυτό το μέσο οδήγησε σε σκοτεινά μονοπάτια. Επίσης παρουσιάζει την κοινωνική αδικία που οδηγεί τους οικονομικά επιφανείς να ξεφύγουν πιο εύκολα από την τιμωρία. Ένα ανάγνωσμα με γρήγορη πλοκή, αρκετές εναλλαγές και το κυριότερα με ωραία εμβάθυνση στην ψυχοσύνθεση των προσώπων. Η συγγραφέας ασχολήθηκε πολύ στο να δομήσει χαρακτήρες με βάθος και ουσία. Οι περιγραφές της και ο τρόπος που οδήγησε στην λύτρωση με εντυπωσίασε. Είναι ένα καλογραμμένο βιβλίο που αξίζει την προσοχή του αναγνωστικού κοινού Αναζητήστε το και καλή ανάγνωση.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Το δέμα (294)
Fitzek Sebastian
Διόπτρα

Κώδικας Da Vinci (231)
Brown Dan
Ψυχογιός

Ο χιονάνθρωπος (153)
Nesbø Jo
Μεταίχμιο

Η θεραπεία (145)
Fitzek Sebastian
Διόπτρα

Ο τρόφιμος (130)
Fitzek Sebastian
Διόπτρα

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία