Ο μέντορας

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.3

Κριτικές

3

Συγγραφέας Βαρδάκη Ειρήνη
Εκδόσεις Μίνωας
ISBN 9786180217803
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 3
ID #67647 | ημερομηνία: 2022-03-29
Ελένη Ξενάκη | 58 κριτικές

Αστυνομικό με δόση ρομαντισμού!

Αστυνομικό μυθιστόρημα που επίκεντρο είναι η ερωτική περιπέτεια της πρωταγωνίστριας με τον υπεύθυνο της εφημερίδας. Αν και προσωπικά δεν επιλέγω ρομαντικά βιβλία, το συγκεκριμένο το διάβασα μέσα σε δύο μέρες και πραγματικά με κράτησε μέχρι το ανατρεπτικό του τέλος!!! Σίγουρα θα επιλέξω στο μέλλον να διαβάσω περισσότερα βιβλία της Ειρήνης Βαρδάκη!

ID #62838 | ημερομηνία: 2021-12-30
Γιώτα Βασιλείου | 95 κριτικές

Εκπληκτική Ειρήνη Βαρδάκη για μια ακόμη φορά!

Η κορυφαία στιγμή της Ειρήνης. Αυτό το κορίτσι δεν έχει ταλέντο, έχει χάρισμα! Κάθε επόμενο βιβλίο της είναι κι ένα σκαλί παραπάνω στην κλίμακα της επιτυχίας της. Όλα της τα έργα μέχρι τώρα είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους. Διαφορετικοί ήρωες, ιδιαίτερη ιστορία, ξεχωριστή πλοκή. Ένα μόνο έχουν ως κοινό παρανομαστή: Την λυρική και γλαφυρή πένα της Ειρήνης. Τι να πω τώρα για το Μέντορα που δεν το είπαν ήδη όλοι οι άλλοι που έχουν γράψει για αυτό; Πολλά θα μπορούσα αλλά θα μείνω σε ένα: Διαβάστε το!

ID #55948 | ημερομηνία: 2021-08-15
Στέφανος Αλεξιάδης | 90 κριτικές

Ανατρεπτικό!

Η πρώτη μου επαφή με την Ειρήνη Βαρδάκη είναι αυτή, ο Μέντορας. Ομολογώ πως άκουσα πολλές φορές ότι η Ειρήνη είναι η «μάγισσα των ψευδαισθήσεων, των παραπλανήσεων και των ανατροπών» με απόρροια να θέλω να το διαπιστώσω και ιδίοις όμμασι. Ε, το διαπίστωσα. Η συγγραφέας μέσα από το βιβλίο της καταφέρνει να σε κάνει πολύ εύκολα μέρος της ιστορίας ακόμα κι αν δεν έχεις ξανασυστηθεί με τη γραφή της, όπως εγώ. Συνάντησα λέξεις μεγάλης ευρύτητας και ποικιλίας, ώστε να τέρπεται ο καθόλου απαιτητικός αναγνώστης μέχρι και τον εντελώς αυστηρό. Πολλά σημεία εμφανίζουν έντονο λυρισμό που τελειώνοντας το βιβλίο κατάλαβα πως τον είχα -τελικά- ανάγκη. Ο τρόπος με τον οποίο έπλεξε τη σχέση της Ειρήνης (τυγχάνει να ταυτίζονται τα ονόματά τους) με κάθε ήρωα είναι μοναδικός. Το βιβλίο είναι ο ορισμός του «μια σελίδα ακόμα και πάω για ύπνο». Δεν πας όμως ποτέ για ύπνο. Διαβάζεται γρήγορα, μολονότι εγώ επέλεξα να το τελειώσω σε τέσσερις μέρες, γιατί δεν ήθελα να αποχωριστώ την παρέα τους. Εισέβαλα σε έναν κόσμο που δημιούργησε η συγγραφέας και για ένα πράγμα είμαι σίγουρος. Το κόκκινο και το μαύρο είναι το ίδιο χρώμα τελικά. Το μόνο που διαφέρει είναι η οπτική από την οποία κοιτάς.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία