ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΑΝ

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

8.5

Κριτικές

2

Συγγραφέας
Εκδόσεις
ISBN 9786180325898
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 2
ID #57297 | ημερομηνία: 2021-09-01
Book2chance | 122 κριτικές

Jane Harper

Ένα πτώμα μιας νεαρής σερβιτόρας είναι ο λόγος να προκληθεί αναστάτωση στη μικρή κοινωνία του Έβελυν bay. Βαθιά θαμμένα μυστικά του παραθαλάσσιου χωριού έρχονται στην επιφάνεια ανατρέποντας την πεποίθηση ότι στα μικρά μέρη όλοι γνωρίζονται. Τελικά ποιο πρόσωπο του διπλανού μας γνωρίζουμε πραγματικά? Ο Κίρεν είναι ο βασικός ήρωας του βιβλίου που επισκέπτεται τον γενέθλιο τόπο του μαζί με την κοπέλα του και την λίγων μηνών κόρη του. Απόλαυσα τις εικόνες της φύσης, ένιωσα να κολυμπάω στα άγρια νερά του ινδικού Ωκεανού ,να περιπλανιέμαι στις βραχώδεις και επικίνδυνες σπηλιές χαρτογραφώντας διαδρομές και χαράζοντας και εγώ το όνομά μου στα βράχια όπως οι ήρωες της ιστορίας. Γεύτηκα την αλμύρα και ένιωσα τις ακτίνες του ήλιου στο πρόσωπό μου. Μέχρι το τέλος του βιβλίου είχα γνωρίσει πλήρως τους ήρωες γιατί η Harper κατάφερε να ξεδιπλώσει σιγά-σιγά τις προσωπικότητες τους σε βάθος. Δεν θα το χαρακτήριζα κλασικά αστυνομικό μία που μου έλειψε η ένταση των σκηνών, οι γρήγορες εξελίξεις και οι πολλές ανατροπές αν και το τέλος με ικανοποίησε. Θα έλεγα ότι είχε κοινωνικές προεκτάσεις αφού ο κάθε πρωταγωνιστής της ιστορίας έχει να διαχειριστεί την απώλεια και την ξεπερνάει ο καθένας με το δικό του τρόπο. Το πένθος βαραίνει την πλάτη τους,αν και πέρασαν 12 χρόνια ο καθένας ζει με τους δαίμονες του και προσπαθεί ακόμα να βρει την ψυχική του γαλήνη...τύψεις, πληγωμένος εγωισμός και λάθος επιλογές διαμορφώνουν περίπλοκες σχέσεις μεταξύ των ηρώων. Μία παρέα φίλων που τους δένει το κοινό παρελθόν αλλά και μία καταιγίδα που ανέτρεψε τις ισορροπίες στην κοινωνία και καθόρισε τη μετέπειτα ζωή τους... Ένα καλογραμμένο βιβλίο που απόλαυσα την καθεμία σελίδα του ,ένιωσα μέλος αυτής της παρέας αλλά θα ήθελα ως αστυνομικό μυθιστόρημα πιο γρήγορη και αναπάντεχη εξέλιξη. .

ID #56324 | ημερομηνία: 2021-08-21
Books & Travel | 151 κριτικές

Αξίζει!

πολύ καλό! Όλα τα βιβλία της Harper είναι εξαιρετικά με εξαίρεση μόνο τον "Χαμένο". Ατμοσφαιρικό, καλογραμμένοι χαρακτήρες, ιστορία που δένει. Διαβάστε το!

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Η σιωπηλή ασθενής (137)
Michaelides Alex
Διόπτρα

Η φάρμα των ζώων (122)
Orwell George
Κάκτος

Ο αλχημιστής (102)
Coelho Paulo
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη

Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια (101)
Lee Harper
Bell / Χαρλένικ Ελλάς

Λύω, σιωπή! (98)
Da Costa Mark Christopher
Πηγή

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία