Αυτά λοιπόν με τη Σάρα

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

8.5

Κριτικές

4

Συγγραφέας Delabroy - Allard Pauline
ISBN 9789601686264
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 4
ID #53010 | ημερομηνία: 2021-06-09
Sense Core | 5 κριτικές

Πολύ δυνατό συναίσθημα!

Πολύ δυνατό και συναισθηματικό. Διαβάζεται απνευστί.

ID #45498 | ημερομηνία: 2021-01-09
@readandcapture_by_mariaroussou | 127 κριτικές

Καθηλωτικό!

Το βιβλίο αυτό ήταν μια ευχάριστη έκπληξη στα χέρια μου. Ένα βιβλία ξεχωριστό, διαφορετικό, καθηλωτικό. Η Σάρα είναι μια γυναίκα ασταθής, με καπρίτσια και τρέλες, που μπαίνει μιαν Άνοιξη στη ζωή της Αφηγήτριας και σιγά σιγά της γίνεται απαραίτητη. Δύο γυναίκες που θα ερωτευτούν για πρώτη φορά ομόφυλα και αυτός ο έρωτας θα γίνει μια κρυφή "σαρωτική καταιγίδα". Ένας έρωτας που γίνεται εμμονή και εξαντλεί συναισθηματικά και τις δύο. Μια καταιγιστική ιστορία πάθους, που κεφάλαιο το κεφάλαιο σε παρασέρνει με την ανεξέλεγκτη δύναμη των συναισθημάτων τους. Μια κοινή ζωη ταραχώδης που οδηγεί σε αδιέξοδα, καθώς και αντιδράσεις του οικογενειακού περιβάλλοντος θα επηρεάσουν σε ένα βαθμό τη σχέση τους. Και όταν η αφηγήτρια νιώσει πως "χάνει" τη Σάρα,θα βιώσεις μαζί της την απόλυτη μοναξιά, την βαθιά θλίψη και την τρέλα στην οποία ολοένα και βυθίζεται. Την αδιανόητη και αβάσταχτη σκέψη πως αφού πλέον δεν μπορεί να την αγαπά, δεν υπάρχει πια νόημα στη ζωή της. Μια ανθρώπινη ύπαρξη που καταρρέει, μια καρδιά που πληγώνεται ανεπανόρθωτα. Μια αγάπη απαράμιλλου πάθους που θα καταλήξει σε έναν σπαρακτικό αποχωρισμό. Μια εξιστόρηση με φόντο τις εναλλαγές των εποχών, με συνοδεία τις μελωδίες του Σούμπερτ υπό των ήχο των βιολιών. Θα διαβάσετε μια συγκλονιστική ιστορία που θα σας αποδείξει περίτρανα πως ο έρωτας και η αγάπη δεν έχουν φύλο,δεν έχουν όρια...

ID #44091 | ημερομηνία: 2020-11-28
Anthi Mastrogiannaki | 98 κριτικές

Ρομαντικό

Η Πολίν Ντελαμπρουά-Αλλάρ συνθέτει τον έρωτα δύο γυναικών με φόντο το Παρίσι. Έναν έρωτα μανιακό, θυελώδη, απρόσμενο αλλά και πολύ γλυκό και ρομαντικό που συμπληρώνει τις δύο γυναίκες. Ο τρόπος γραφής της συγγραφέως είναι γλαφυρός και συναισθηματικός. Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι ότι δεν υπάρχουν διαλόγοι. Αν συγκρίνω αυτό το βιβλίο με το βιβλίο του Αντρέ Ασιμάν "Να με φωνάζεις με τ' ονομά σου" το "Αυτά λοιπόν με τη Σάρα" χάνει σε πολλά σημεία παρολαυτά παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον.

ID #35358 | ημερομηνία: 2020-08-31
Βασιλική Τσούνη | 1816 κριτικές

Εξαιρετικό!!!

Είναι υπέροχο μυθιστόρημα για την αγάπη. Μία πλοκή τελείως διαφορετική αφου το βιβλίο αναφέρεται ολοκληρωτικά στο καταστροφικό πάθος δύο γυναικών. Εξαιρετική Γραφή.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία