Ποτέ δεν θα σ'αφήσω

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

7.0

Κριτικές

4

Συγγραφέας Stevens Chevy
Εκδόσεις Διόπτρα
ISBN 9789606053115
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 4
ID #44140 | ημερομηνία: 2020-11-30
cass | 15 κριτικές

Μια ιστορία αγάπης που γίνεται εφιάλτης

Το πρώτο μισό του βιβλίου περνούσε αδιάφορο. Μετά τη μέση "ζωντάνεψε" και το τέλος ήταν ανατρεπτικό αλλά κάτι έλειπε. Η Chevy Stevens έχει γράψει αληθινά αριστουργήματα αλλά αυτό δεν είναι ένα από αυτά.

ID #1448 | ημερομηνία: 2020-06-03
Τίνα Α.Μιχαηλίδου | 17 κριτικές

Kαταπληκτικό

Καταπληκτικό βιβλίο με μια ιστορία αγάπης που μας καθήλωσε

ID #1142 | ημερομηνία: 2020-06-03
Bookreviewsgr | 67 κριτικές

Διαβάζεται εύκολα αλλά δεν έχει να δώσει κάτι διαφορετικό

Απ'ότι φαίνεται η Chevy Stevens δεν καταφέρνει να δώσει το κάτι παραπάνω στα βιβλία της. Ενώ διαβάζονται ευχάριστα και είναι καλά για να περάσεις την ώρα σου, είναι και αρκετά προβλέψιμα από ένα σημείο και μετά. Στο συγκεκριμένο βιβλίο θεωρώ ότι η μεγαλύτερή του έλλειψη είναι ότι η συγγραφέας δεν καταφέρνει να κάνει τον αναγνώστη να νιώσει την φρίκη που περνούσε η Λίντσεϊ τα εφτά χρόνια που ήταν με τον Άντριου. Σίγουρα μας δείχνει κάποιες αρκετά τρομακτικές καταστάσεις όμως ένιωθα σα να παρακολουθώ τα γεγονότα από μακριά και από ασφάλεια. Δε με έκανε να ξεχάσω ότι διαβάζω βιβλίο και να ζήσω την ιστορία. Και σε ένα ψυχολογικό θρίλερ η έλλειψη ατμόσφαιρας και συναισθημάτων είναι μεγάλα μείον. Η λύση της υπόθεσης, αν και πάλι δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί ή που δεν το βλέπουμε να έρχεται από ένα σημείο του βιβλίου και μετά δεν είναι και τελείως αδιάφορη. Πιο πολύ με προβλημάτισε μια σκέψη της Λίντσεϊ την οποία δυστυχώς φοβάμαι πως έχουν κάνει αρκετές γυναίκες που έχουν συνηθίσει να βρίσκονται σε κακοποιητικές και τοξικές σχέσεις. Όσον αφορά τους χαρακτήρες της, αν και δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο και δεν υπάρχει ιδιαίτερη ψυχογράφιση, στέκονται αρκετά καλά στην ιστορία.

ID #258 | ημερομηνία: 2019-11-24
Normita | 179 κριτικές

-

Μια ιστορία αγάπης που ξεκινάει τόσο όμορφα και μετατρέπεται σε εφιάλτη για την Λιντσεϊ Νας. Το βιβλίο ασχολείται εκτεταμένα με την ενδοοικογενιακή βία. Παρακολουθούμε τη Λιντσεϊ να μεταλλασετε από μια νεαρή ανεξάρτητη κοπέλα σε μια μαριονέτα του συζύγου της Άντριου. Πόσα μπορεί να αντέξει μια γυναίκα; Και πότε αποφασίζει να σπάσει αυτόν τον κύκλο βίας; Μπορεί να γλιτώσει από μια τέτοια κατάσταση τελικά;;;;

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Η σιωπηλή ασθενής (126)
Michaelides Alex
Διόπτρα

Η φάρμα των ζώων (115)
Orwell George
Κάκτος

Ο αλχημιστής (98)
Coelho Paulo
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη

Λύω, σιωπή! (98)
Da Costa Mark Christopher
Πηγή

Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια (97)
Lee Harper
Bell / Χαρλένικ Ελλάς

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία