Αγώνες πείνας 3: Κοτσυφόκισσα

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

8.4

Κριτικές

5

Συγγραφέας Collins Suzanne
Εκδόσεις Ψυχογιός
ISBN 9786180122794
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 5
ID #47560 | ημερομηνία: 2021-03-02
Βερα Α. | 35 κριτικές

το τελος της επαναστασης

το τελος της επαναστασης, αγωνιωδες και απλα υπεροχο. Ηταν το τελοσ που αξιζε να εχει αυτη η επανασταση

ID #38999 | ημερομηνία: 2020-10-01
Τσιφλίδης Νίκος | 80 κριτικές

Η εξέγερση

Στο τελευταίο βιβλίο κορυφώνεται η επανάσταση των περιοχών κατά της Κάπιτολ. Υπάρχουν τα ίδια συστατικά συγγραφικής επιτυχίας που υπήρχαν και στα πρώτα δυο βιβλία κάνοντας την ανάγνωση του ψυχαγωγική!

ID #22776 | ημερομηνία: 2020-07-16
Oυρανία-Νεφέλη Πουλίδου | 16 κριτικές

Hunger Games

Το τρίτο μέρος των Αγώνων πείνας αποδίδει εκπληκτικα τον αγώνα και την εξέγερση των αδυνάτων της Πανέμ εναντίον των τυραννικών επιδιώξεων του ηγέτη της Κάπιτολ. Ύστερα απο τις ατελείωτες συγκρούσεις με τον Σνόου, τις απώλειες αγαπημένων προσώπων και τις βαρβαρότητες εις βάρος του πληθυσμού, η Κάτνις Έβερντιν ανάβει τις φλόγες της επανάστασης προκειμένου να δώσει τέλος σε αυτό το καθεστώς. Η Σούζαν Κόλινς κατάφερε να δημιουργήσει ένα φουτουριστικό αριστούργημα επισημονικής φαντασίας, το οποίο καθηλώνει το αναγνωστικό κοινό καθώς μέσα απο την ιστορία αυτή, περνά αξίες ανθρωπισμού και έννοιες όπως η ισότητα και η δικαιοσύνη.

ID #10659 | ημερομηνία: 2020-07-08
ΖΗΝΕΛΗ ΑΝΝΑ | 72 κριτικές

Αγώνες Πείνας 3

Η κατακλείδα της τριλογίας με τα κείμενα να κουράζουν ενώ για άλλη μια φορά η εξέλιξη των χαρακτήρων δεν είναι μεγάλη πέραν της Κάτνες. Πάραυτα, αξίζει να το διαβάσει κανείς, μιας και δίνει μια ευφάνταστη λήξη στους αγώνες των ηρώων οι οποίοι δικαιώνονται;

ID #2134 | ημερομηνία: 2020-06-05
Johnreads | 7 κριτικές

ΚΡΙΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Το τρίτο βιβλίο της σειράς κατάφερε να με κερδίσει απο το πρώτο κεφάλαιο.Αφού πολλά πράγματα έγιναν στο 2ο βιβλίο και βλέπουμε τις συνέπειες σε αυτό. Παρόλα αυτά κάπου στην μέση με κούρασε λίγο,αφού δεν υπήρχε τόση δράση, σε σχέση με τα άλλα βιβλία.Αντίθετα επικεντρωνόμαστε στα συναισθήματα της Κάτνις και στην καθημερινότητα της σε ένα καινούργιο περιβάλλον,που ήταν ενδιαφέρον μέχρι ένα σημείο. Δεν με χάλασε και τόσο,αλλά θα ήθελα κάτι παραπάνω ίσως.Επιπρόσθετα μου φαινόταν σαν να είχα ξανα διαβάσει το βιβλίο,αφού έμοιαζε τρομερά με την τριλογία της Απόκλισης. Όλα αυτά όμως αλλάζουν στις τελευταίες 120 σελίδες,αφού υπάρχει δράση και ανατροπές που θα σας σοκάρουν.Το τέλος ήταν πολύ σκοτεινό,αλλά αναγκαίο.Τα τελευταία κεφάλαια μου φάνηκαν αρκετά βαριά,αφού υπήρχαν πολλοί θάνατοι και αν άλλαζα κάτι θα ήταν αυτό,να μην γίνουν τόσα πράγματα σε τόσες λίγες σελίδες. Η γραφή της Κόλινς συνεχίζει να είναι καταπληκτική και αυτή την φορά επικεντρώνεται περισσότερο στην Κάτνις και τα συναισθήματα της,που όταν τελειώσεις το βιβλίο νιώθεις σαν να την ήξερες πραγματικά. Συνολικά,το βιβλίο "Κοτσυφόκισσα κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις ψυχογιός και αποτελεί το τέλος της τριλογίας.Σκοτεινό,ανατρεπτικό και σαγηνευτικό.Η Κόλινς καταφέρνει να δημιουργήσει ένα καταπληκτικό,καλογραμμένο χαρακτήρα.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Αγώνες πείνας 1 (31)
Collins Suzanne
Ψυχογιός

Λυκόφως (30)
Meyer Stephenie
Ψυχογιός

Ο κύριος Μερσέντες (18)
King Stephen
Bell / Χαρλένικ Ελλάς

Η εποχή των θρύλων (16)
Δημακόπουλος Γρηγόρης Κ.
Εκδόσεις Πηγή

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία