Ο δρόμος του γυρισμού

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

8.0

Κριτικές

4

Συγγραφέας Cameron Bruce W.
Εκδόσεις Ψυχογιός
ISBN 9786180134292
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 4
ID #57045 | ημερομηνία: 2021-08-29
Δημήτρης Κώτσος | 144 κριτικές

Ένα μυθιστόρημα που ξεχειλίζει αγάπη για τον πλησίον αλλά και για τους τετράποδους φίλους μας.

Ο Λούκας Ρέι βλέπει στο απέναντι κτίριο από το σπίτι του ένα εγκαταλελειμμένο χώρο που είναι σε διαδικασία κατεδάφισης. Εκεί ζουν πολλά γατάκια και ένα υπέροχο σκυλί που θα τον κερδίσει. Αποφασίζει να την πάρει μαζί του και την ονομάζει Μπέλα. Η Μπέλα είναι η φωνή του βιβλίου. Με τον Λούκας και την μητέρα του ζει ανέμελες στιγμές και αρχίζει να καταλαβαίνει πως είναι η αγάπη και η σωστή φροντίδα. Όλα όμως αλλάζουν όταν οι κρατικές υπηρεσίες αποφασίζουν να πάρουν την Μπέλα. Από εκεί και πέρα ξεκινάει ένα ταξίδι αναζήτησης και επιβίωσης. Ένα βιβλίο που αποφάσισα να το αγοράσω λόγω της θεματολογίας του. Ως άνθρωπος που είχα και εγώ κατοικίδιο ζώο για χρόνια με συνεπήρε και με συγκίνησε αυτή η όμορφη ιστορία. Τα ζώα είναι τα πιο αγνά πλάσματα στον κόσμο που αν τους δείξεις εμπιστοσύνη και φροντίδα θα στο ανταποδώσουν εις διπλούν. Στο ανάγνωσμα παρουσιάζονται πολλά ζητήματα όπως ο άδικος νόμος που υπάρχει για τα αδέσποτα. Ο τρόπος διαβίωσης που έχουν στα καταφύγια αλλά και το πως οι άνθρωποι φέρονται σε αυτά. Πέρα όμως από αυτά τα θέματα ο συγγραφέας ασχολείται και με τους βετεράνους πολέμου. Κυρίως με τα τραύματα που τους αφήνει η ζωή στο διάβα της. Ένα μυθιστόρημα που ξεχειλίζει αγάπη για τον πλησίον αλλά και για τους τετράποδους φίλους μας. Αναζητήστε το και καλή ανάγνωση.

ID #35170 | ημερομηνία: 2020-08-31
Ξενια Παππα | 24 κριτικές

Συγκινητικό

Πολύ γλυκό βιβλίο αφού θίγει το ζήτημα των αδέσποτων και του πώς τους φέρεται η πολιτεία. Στα μείον, δεν μου άρεσε που ο αφηγητής είναι ο ίδιος ο σκύλος διότι σε κάποιες στιγμές φαινόταν παιδικός ο τρόπος γραφής.

ID #26767 | ημερομηνία: 2020-07-24
elpida st | 528 κριτικές

Υπέροχο

Ένα σκυλί μπορεί να σε αγαπήσει τόσο ώστε να κάνει τα πάντα για να είναι μαζί σου. Έτσι και η σκυλίτσα της ιστορίας θα διανύσει χιλιόμετρα προκειμένου να βρεθεί με τον άνθρωπο της. Μια ιστορία για την άνευ όρων αγάπη και τον δεσμό που αναπτύσσεται μεταξύ ενός ανθρώπου και ενός σκύλου.

ID #6528 | ημερομηνία: 2020-07-01
ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΣΑΪΝΙΔΟΥ | 285 κριτικές

Συγκινητικό

Ο Δρόμος του γυρισμού είναι ένα συγκινητικό μυθιστόρημα που αναφέρεται στη αγάπη που δημιουργείται ανάμεσα στον Λούκας και την Μπέλα ενός κουταβιού. Όταν ο Λούκας σώζει την Μπέλα αποφασίζει να την πάρει από το δρόμο και να την φροντίσει. Επειδή όμως στο σπίτι του δεν γίνεται την παέι στο νοσοκομείο όπου εργάζεται και οι ασθενείς αισθάνονται καλύτερα και χαίρονται με την παρουσία της στο χώρο. Όμως όλα ανατρέπονται όταν οι κρατικές υπηρεσίες αποφασίζουν να την πάρουν μακριά. Θα καταφέρει η Μπέλα όσα χιλιόμετρα και αν τους χωρίζουν να βρει το δρόμο της επιστροφής;

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Η σιωπηλή ασθενής (137)
Michaelides Alex
Διόπτρα

Η φάρμα των ζώων (122)
Orwell George
Κάκτος

Ο αλχημιστής (102)
Coelho Paulo
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη

Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια (101)
Lee Harper
Bell / Χαρλένικ Ελλάς

Λύω, σιωπή! (98)
Da Costa Mark Christopher
Πηγή

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία