Τα τελευταία μου λόγια

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

9.3

Κριτικές

4

Συγγραφέας Amigorena Santiago H.
ISBN 9789600120011
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 4
ID #32187 | ημερομηνία: 2020-08-17
natnat | 769 κριτικές

Μοναδικό!

Βιβλιάρα από κάθε άποψη. Καμμένο χιούμορ, παρανοϊκή ιδέα (ο Σαίξπηρ στην Αθήνα στο τέλος του κόσμου), διαβάζεται σε ένα απόγευμα. Και αποθεώνει την Αθήνα.

ID #17100 | ημερομηνία: 2020-07-12
Μαρία Μιχαλάκη | 54 κριτικές

Εκπληκτικό!

Ένα πραγματικά αναπάντεχο βιβλίο που αποδομεί την ανθρωπότητα και το τέλος της με τρόπο άμεσο και μία φυσική απάθεια που συνάδει με την κατάσταση του αφηγητή. Είναι από τα βιβλία που διαβάζεις γρήγορα και απνευστί αλλά θέλεις να ξαναδιαβάσεις αμέσως μετά τη τελευταία σελίδα, Το σκέφτεσαι το συζητάς και το προτείνεις και το ψάχνεις στην καθημερινότητά σου. Μακάρι να το διαβάσουν περισσότεροι!

ID #8584 | ημερομηνία: 2020-07-05
Γιώργος Θεοδωρίδης | 14 κριτικές

Η ιστορία του Τέλους.

Ένα συγκλονιστικό βιβλίο που εξιστορεί με πρωτοφανή ευαισθησία το τέλος του κόσμου. Σε αντίθεση με συγγραφείς που επικεντρώνονται σε τεχνικές λεπτομέρειες του θέματος, εδώ ο Amigorena ασχολείται με το πραγματικό ζήτημα του Τέλους. Αν οι άνθρωποι συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν όπως αντιμετωπίζουν τον πλανήτη και την ίδια την ανθρωπότητα, τότε δεν θα καταστραφεί ο πλανήτης. Η Γη προϋπήρχε των ανθρώπων, και θα συνεχίσει να υπάρχει εφόσον εξαφανιστούν. Το πραγματικό ζήτημα είναι πως αν δεν αλλάξουμε τρόπο σκέψης, η ανθρωπότητα είναι που θα χάσει την Γη. Και πριν χάσει τον πλανήτη, η ανθρωπότητα θα χάσει την ψυχή της.

ID #1796 | ημερομηνία: 2020-06-04
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ | 98 κριτικές

Υπέροχο!

Αυτό το βιβλίο το είχα πάρει πριν κάποιο καιρό, πραγματικά στην τύχη. Απλά μου άρεσε ο τίτλος και πραγματικά δικαιώθηκα. Το τελείωσα πρόσφατα και μετά από αυτό άργησα σχετικά να ξεκινήσω επόμενο βιβλίο. Όσα διάβασα μου είχαν καρφωθεί στο μυαλό και δεν έλεγαν να φύγουν. Με επηρέασε πάρα μα πάρα πολύ και εννοείται το προτείνω σε όλους. Είναι πολύ μικρό, με πολύ ωραία γραφή και διαβάζεται πάρα πολύ εύκολα. Εγώ βέβαια ανά διαστήματα σταματούσα την ανάγνωση για να σκεφτώ και να "χωνέψω" όσα διάβαζα! Πραγματικά υπέροχο!

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία