Ποιον αγαπάς

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

7.3

Κριτικές

4

Συγγραφέας Weiner Jennifer
Εκδόσεις Κλειδάριθμος
ISBN 9789604617463
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 4
ID #35736 | ημερομηνία: 2020-09-02
Αναστάσιος Μ | 108 κριτικές

ποιον αγαπάς;

ένα πολύ ωραίο μυθιστόρημα για την δύναμη της αγάπης! διαβάζεται εύκολα και κάνει και αναφορές στην Αθήνα και τους Ολυμπιακούς αγώνες. Βέβαια το τέλος όμορφο αλλά απότομο!

ID #23837 | ημερομηνία: 2020-07-17
Βασιλική Τσούνη | 1816 κριτικές

Μοναδικό!!!

Είναιναι μια τρυφερή ματιά στα μύχια της ψυχής, μια συναρπαστική ιστορία για τα όνειρα, τον έρωτα, τα χρόνια που περνούν. Για όσα αλλάζουν την ζωή μας αλλά και για όσα μας καταστρέφουν.

ID #20556 | ημερομηνία: 2020-07-14
elpida st | 528 κριτικές

Ρομαντικό

Δυο παιδιά που γνωρίζονται από μικρή ηλικία θα μεγαλώσουν υπό διαφορετικές συνθήκες και θα συναντηθούν ξανά. Δεν θα είναι η πρώτη φορά καθώς η μοίρα τους ενώνει σε πολλές στιγμές της ζωής τους. Θα ακολουθήσει ο καθένας την πορεία του και θα αναπολούν πάντα τις κοινές τους εμπειρίες. Γλυκό μυθιστόρημα για τα όνειρα, τον έρωτα και τις στιγμές που μετρούν στην ζωή μας.

ID #1023 | ημερομηνία: 2020-06-03
MariaRoussou | 127 κριτικές

Ρομαντικό και ευκολοδιάβαστο.Τιποτα το συναρπαστικό

Η Ρέιτσελ και ο Άντι συναντιούνται τυχαία σε ένα νοσοκομείο. Είναι δύο οκτάχρονα παιδιά μεγαλωμένα σε πολύ διαφορετικές συνθήκες, μα τους ενώνει ένα κοινό στοιχείο. Πέρασαν για άλλους λόγους ο καθένας δύσκολα παιδικά χρόνια. Η πρώτη τους συνάντηση θα χαράξει τον έναν στην ψυχή του άλλου. 8χρόνια μετά, έφηβοι πια θα ξανασυναντηθούν και ένας αναπόφευκτος, καρμικός έρωτας θα ξεκινήσει την πορεία του. Προσμονή, έρωτας, πάθος εξελίσσονται σε μια σπουδαία βαθιά αγάπη που στο πέρασμα των χρόνων "θα χάνεται", θα γυρίζει, μα ποτέ δεν θα ξεχνιέται από τη Ρέιτσελ και τον Άντι. Μια παράλληλη χρονολογική εξιστόρηση της ζωής των πρωταγωνιστών, που σε μεταφέρει σε όλο το βιβλίο ανάμεσα στις ζωές τους. Τρυφερό και συγκινητικό το "Ποιον αγαπάς;", θα σε παρασύρει σε μια ιστορία που η αγάπη ξεπερνά τις τραυματικές στιγμές που πονούν τον καθένα, τις θρησκευτικές και φυλετικές διαφορές, τις κοινωνικές ανισότητες. Σε μια αγάπη που τα όνειρα και οι επιλογές για το μέλλον μπορεί να αλλάζουν τις ζωές τους καθώς μεγαλώνουν και για όλα εκείνα, τα πιο σημαντικά που δεν αλλάζουν ποτέ.❤

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Η σιωπηλή ασθενής (145)
Michaelides Alex
Διόπτρα

Η φάρμα των ζώων (127)
Orwell George
Κάκτος

Ο αλχημιστής (105)
Coelho Paulo
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη

Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια (103)
Lee Harper
Bell / Χαρλένικ Ελλάς

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία