Το χάρτινο σπίτι

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

8.3

Κριτικές

4

Συγγραφέας Dominguez Carlos Maria
ISBN 9789601619057
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 4
ID #41689 | ημερομηνία: 2020-10-15
Book Notes by Athina | 87 κριτικές

This is a very sweet little book about our love for books which can sometimes leads us to strange situations. The book is about books and those who love books. Those who love to read them, to collect them , to smell them and even sleep with them... It is a very original story, in my opinion. The House of Paper is a tribute to the strange and passionate relationship between people and their books. I really really liked it and I wish it could be longer than its 112 pages

ID #36923 | ημερομηνία: 2020-09-23
ΚΥΔΩΝΙΑΤΗΣ ΚΡΙΤΩΝ | 56 κριτικές

Ένα μυθιστόρημα για την βιβλιοφιλία … μέχρι παράνοιας

Ένα διαμαντάκι της λογοτεχνίας , όπως θα έλεγε και κάποιος σινεφίλ για το αντίστοιχο του είδους του . Ιστορία μυστηρίου και αγάπης , η οποία διαδραματίζεται ανάμεσα σε Αγγλία και Λατινική Αμερική μέσα σε περιβάλλοντα συγγραφέων , βιβλιόφιλων , παλαιοβιβλιοπωλών , εκδοτών και καθηγητών λογοτεχνίας. Το πάθος για τα βιβλία έως την παράνοια και μια ερωτική ανάμνηση, σφραγίζονται από ένα θάνατο του οποίου η εξήγηση παραπέμπει στο μαγικό και φαντασιακό στοιχείο της λατινοαμερικάνικης λογοτεχνίας. Ο Κάρλος Μαρία Ντομίνγκες ,Αργεντινός που ζει στο Μοντεβιδέο, συγγραφέας, δημοσιογράφος και κριτικός λογοτεχνίας καταφέρνει σε 107 σελίδες να μεταδώσει ιδέες , συναισθήματα και έντονες εμπειρίες ανακαλώντας ταυτόχρονα στη μνήμη μας συγγραφείς και διαβάσματα μιας ζωής. Διαβάζεται με μια ανάσα, την οποία θα αφήσετε στο τέλος του βιβλίου λυτρωτικά και με ικανοποίηση.

ID #7848 | ημερομηνία: 2020-07-04
Sideris Nt | 217 κριτικές

Μια ιστορία μπολιασμένη από τον κόσμο των βιβλίων

Το μεγάλο προτέρημα στο βιβλίο του Dominguez είναι η ιστορία που πραγματεύεται. Ελκυστική από την αρχή έως το τέλος της, ξέχειλη από πάθος και μπολιασμένη στον κόσμο των βιβλίων και της λογοτεχνίας γενικότερα.

ID #5791 | ημερομηνία: 2020-06-29
Petrosar | 213 κριτικές

Πολύ καλό

Ένα πανέμορφο βιβλίο. Μινιόν ιστορία που ξεκινά από την αναζήτηση για το θάνατο ενός παλιού έρωτα αλλά που μέσα από απλές και όμορφες εικόνες μας ξεναγεί στη βιβλιοφιλία.

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία