ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

  • img
Συνολική βαθμολογία (1-10):

8.3

Κριτικές

4

Συγγραφέας
Εκδόσεις
ISBN 9789606450570
Μοιράσου αυτό το βιβλίο Facebook    Twitter    E-mail
Παρακολούθηση βιβλίου
Εγγράψου δωρεάν στο Bookfriends.gr, επίλεξε Παρακολούθηση βιβλίου και θα σε ενημερώνουμε κάθε φορά που ένας αναγνώστης γράφει ένα νέο review για το βιβλίο αυτό!
Γράψε τη δική σου κριτική
Θα εμφανίζεται δημόσια.
Η διεύθυνση δεν θα εμφανίζεται δημόσια. Θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης για να καταχωρηθεί η κριτική σου.
Έως 30 χαρακτήρες.
Κριτικές βιβλίου: 4
ID #57796 | ημερομηνία: 2021-09-23
Γιώργος Ζαφειρόπουλος | 25 κριτικές

Εξαιρετικό αστυνομικό βιβλίο

Ένα απολύτως ικανοποιητικό αστυνομικό βιβλίο γεμάτο δράση, μυστήριο και ανατροπές. Οι λάτρες των αστυνομικών βιβλίων σίγουρα θα το αγαπήσουν! Διαθέτει εξαιρετική δομή, καθώς είναι χωρισμένο σε μικρά κεφάλαια και η γλώσσα του κειμένου είναι παραστατική. Επιπλέον, στην αρχή κάθε κεφαλαίου ο συγγραφέας παραθέτει και ένα γνωμικό, κάτι που κάνει το βιβλίο ακόμα πιο ξεχωριστό.

ID #54699 | ημερομηνία: 2021-07-11
Tales_and_dots | 7 κριτικές

Ενδιαφέρον θέμα

Το βιβλίο αυτό είναι ένα ιδιαίτερο κράμα αστυνομικού μυθιστορήματος που σε βάζει σταδιακά σε μια ιστορία με ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον. Όσο προχωράς, τόσο περισσότερο ξεδιπλώνεται το μυστήριο και, κατά εντυπωσιακό τρόπο, όσο πιο σφιχτά δένει η πλοκή, τόσο πιο απολαυστικό γίνεται!

ID #45799 | ημερομηνία: 2021-01-13
Ελένη Δερμεντζόγλου | 55 κριτικές

Ενδιαφέρον

Ένα μυθιστόρημα που σε ταξιδεύει στο Παρίσι και στη Νέα Υόρκη την πιο όμορφη εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα όχι όμως για ευχάριστο λόγο για τους πρωταγωνιστές. Δύο εντελώς άγνωστοι και αταίριαστοι χαρακτήρες ενώνονται σε ένα διαμέρισμα στο Παρίσι για να μπορέσουν να διελευκάνουν ένα άλυτο μυστήριο εξαφάνισης ενός παιδιού χωρίς όμως να είναι αυτός ο αρχικός τους σκοπός. Διαβάζεται ευχάριστα και με αρκετή αγωνία.

ID #45321 | ημερομηνία: 2021-01-06
Στέφανος Αλεξιάδης | 71 κριτικές

Πολύ ωραίο

Ο συγγραφέας του βιβλίου κατάφερε να φέρει φως και σκοτάδι σε ισορροπία με αποτέλεσμα να φτιάξει ένα κείμενο απίστευτα αρμονικό. Ένιωσα ότι το ύφος άλλαζε σε κάθε κεφάλαιο σαν να μην έγραφε το ίδιο άτομο το κάθε κεφάλαιο. Η ιστορία που περιγράφεται χαρακτηρίζεται τραγική με σημεία που ο εγκέφαλος κολλάει αλλά χωρίς να υπάρχει κανένα απολύτως κενό στην πλοκή. Οι αποκαλύψεις ήταν πολλές και οι ήρωες τολμών να πω πως δεινοπάθησαν μέχρι να μάθουν τις αλήθειες που κρύβονταν. Όντας πάντα ειλικρινής, δεν μπορώ να κρύψω ότι κάπου στη μέση κουράστηκα, γιατί υπήρξε μια μονοτονία που δεν δικαιολογούταν. Αν αγαπάτε τα βιβλία μυστηρίου και ειδικά τους δρόμους του Παρισιού, προτιμήστε το!

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία

Η σιωπηλή ασθενής (134)
Michaelides Alex
Διόπτρα

Η φάρμα των ζώων (121)
Orwell George
Κάκτος

Ο αλχημιστής (102)
Coelho Paulo
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη

Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια (100)
Lee Harper
Bell / Χαρλένικ Ελλάς

Λύω, σιωπή! (98)
Da Costa Mark Christopher
Πηγή

Top5 βιβλίων με τις περισσότερες κριτικές στην κατηγορία